Ved tilmelding til mere end et hold gives der 50% rabat på det billigste hold. Der gives 75% ved tilmelding til 3 på tredje eller fjerde hold.

For at opnå rabat er det yderst vigtigt at dine personlige informationer tastes ens ind ved tilmeldingen. Fraregnes rabatten ikke automatisk kontankt da kasseren efter tilmeldingen.

Bemærk! Der gives ikke familie rabat. Rabatten gælder for enkelte gymnaster, som er tilmeldt mere end et hold.


Rabatten gælder ikke hvis det ene hold er et ShowTeam-hold. 


Lige nu kan du tilmelde dig sommerhold. Fra 1. juni kan du tilmelde dig til næste sæson

Hvordan sikrer jeg mig en plads på holdet?


Når du har tilmeldt dig eller dit barn til et hold skal du tjekke at betalinge er gået igennem. Først der er du sikret en plads. Du kan modtage to typer af kviteringer: "Kvitering for oprettelse" og "kvitering for tilmelding". "Kvitereing for oprettelse" betyder at du er oprettet men betalingen er ikke gået igennem. Modtager du ikke "kvitering for tilmelding" i løbet af nogle dage er betalingen ikke gået igennem og du skal blot tilmelde dig påny.Der kommer ikke noget pop-up-vindue med betaling?


Der er ofte problemer med tilmelding fra tablets og mobiler. Hvis du benytter en almindelig computer kommer pop-up-vinduet frem.Systemet vil ikke tage imod mit mastercard?


Vi tager desværre ikke imod Mastercard. Det letteste er at du får en bekendt til at tilmelde dig til holdet. Hvis det ikke er en mulighed opretter du dig unden at betale og derfter kontakter du vores kassere om kan hjælpe dig med at betale via en bankoverførsel.Jeg har fritidspas hvordan skal jeg holde mig?

Du skal tilmeldeog betale for dit barn som normalt. Derefter afleverer du dit fritidspaset til den fra bestyrelsen som er ansvarlig herfor. (Du skal have bestyrelsens underskirt på fritidspasset og vi skal have et billede af fritidspasset) Så snart fritidpasset underskrevet  fører vi beløbet (Max 1000 kr) tilbage til din konto.Kan jeg være sikker på et holdet oprettes?


Nej, hvis ikke vi kan finde en træner til holdet eller hvis der ikke er noget tilmeldte til at holdet økonomisk set kan løbe rundt er vi nødt til at lukke holdet ned. Du vil få besked herom på den e-mail som du har tilemldt dig med. Du vil i såfald naturligvis få pengene tilbage.Kan jeg få en prøvetime?


Der gives en gratis prøve time på holdene, medmindre de er overtegnede eller for udtagede gymnaster. Er holdet overbooket er der dog ingen pladsgarenti. Ønsker du at sikre dig en plads på holdet bliver du nødt til at tilmelde dig og ikek vente til du har prøvet holdet først.Holdet er fyldt,hvad gør jeg?


Er holdet overbooket kan du skrive dig på ventelisten. Der er rigtig gode chancer for at komme med på holdet, hvis du bliver skrevet op, og måske opretter vi endnu et hold, hvis der er nok gymnaster på ventelisten


Vil der være træning hver uge?


Bemærk at vi holder lukket i skolernes ferier. Der kan desuden forekomme aflysninger i forbindelse med valg, skolefester, terminsprøver og lignende. Disse timer erstattes ikke.