Tonsertumlinge 3-4 år Skæring skole søndag 23/24

Tonsertumlinge

Holdnavn: Tonsertumlinge

Aldersgruppe: 3-4 år (årgang 2019 og 2020)

Træningsdag: Søndag   

Tidspunkt: 10.30-11.30  

Sted: Gymnastiksalen på Skæring skole


Tonsertumlinge er holdet for alle friske drenge og piger, der elsker at hoppe, danse, løbe og ikke mindst tonse – sammen med deres mor og/eller far. 


Gennem bevægelseslege og redskabsstationer skal vi udvikle vores børns grundmotoriske færdigheder og styrke deres kropsbevidsthed. Og samtidig have det rigtig sjovt, grine og pjatte! Det handler i bund og grund om at gøre børnene så trygge og gode i deres egen krop, at de får et stærkt fysisk fundament, som de kan bygge videre på resten af livet. Og at forældrene samtidig får rørt deres kroppe og får gang i musklerne! Med andre ord: Tonsertumlinge er aktiv træning for alle, der møder op i gymnastiksalen. 


Hver gymnastiktime vil hvile på GymDanmarks principper fra konceptet ’Kvalitet i Familiegymnastikken’. Det betyder, at der vil være en fast stuktur med mange gentagelser, så børnene føler sig hjemme i gymnastiksalen og får mest muligt ud af gymnastiktimen. 


Gymnastiktimen vil typisk indeholde:

  • Goddag-sang
  • Opvarmning gennem leg, sang og dans/løb/øvelser
  • Redskabsbaner/-stationer
  • Ned i gear/afslapningsaktivitet
  • Farvelsang

Særligt til jer forældre:

Timen er en oplagt mulighed for nærhed og aktivt samvær mellem dig og dit barn, men hvis det skal lykkes sådan rigtig godt, kræver det, at mor/far er omklædt i tøj til bevægelse, og at børnene har gymnastiksko på med skridsikker sål eller bare tæer. Som forælder deltager du aktivt i træningen, og vi hjælper blandt andet hinanden med at stille redskabsbaner op, så børnene kan få så meget ud af timen som muligt.

Drikkedunke er velkommen i salen, mens snacks/mad bliver i omklædningsrummet, så det eventuelt kan tilgås undervejs eller nydes, når timen er slut.

Træner

Profile Image
Mette Schmidt Rasmussen

Mette: Jeg har en lang og solid baggrund i gymnastikken: som barn og ung har jeg dyrket springgymnastik, mens rytmegymnastik har hængt ved hele mit liv. Det er fjerde sæson, at jeg er forældre-/barninstruktør.


For mig er gymnastikken den idræt, som har givet mig absolut størst bevægelsesglæde, fantastiske fællesskaber og udfordret min krop mest. Derfor er jeg vendt tilbage til den igen og igen – og derfor giver jeg den nu videre til mine egen børn. Min søn, Mikkel, vil således deltage på holdet 


sammen med mig.

Aktiviteter

April
Søn
28
Tonsertumlinge
10:30 - 11:30
1. jun. 2023, kl. 12.00 - 31. dec. 2023, kl. 11.30
21 / 21
825,00 kr.
Der er ikke flere ledige pladser