Stram op - og stræk ud med yoga Sølystskolen tirsdage 23/24

Step og Styrke

Hvad          Step og Styrke

Hvor           Sølystskolen - Drengesalen

Hvornår     Tirsdage kl. 18.00-19.30

Holdet for alle der gerne vil have en god og grundig træning af hele kroppen.

Træningen startes hver gang med en grundig opvarmning og vi slutter af med et godt udstræk.

Til hver træning kommer vi igennem hele kroppen, jeg lover mulighed for sved på panden og du har en god fornemmelse i hele kroppen eftertræning.

Til puls delen bruger vi stepbænken laver små serier og bygger mere på hen over sæsonen, der vil altid vises alternativer til de forskellige trin.

Til styrke delen bruger vi håndvægte, elastikker og egen vægt, også her bliver der vist alternativer hvis der er skavanker at tage hensyn til.

1,25 time flyver afsted til glad og motiverne musik. 

Alle er velkomne og alle kan være med.

Træner

Tina Moulskov

Om mig


Jeg er en voksen pige med mange års instruktørerfaring.

Jeg brænder for gymnastik, træning, løb, sundhed, natur og holder mig i god form. 

Jeg har undervist i HEI siden 2004, hvor jeg har undervist i alt fra aerobic- aerobic step - styrketræning - herrehold - seniorhold.

Det er mit mål at vi til hver træning arbejder hele kroppen igennem og får sved på panden til glad musik. 

Jeg forsøger at tilrettelægge timen så alle uanset alder, køn, størrelse eller små skavanker får noget ud af timen. Det kan være der er et knæ eller andet der driller og så finder jeg alternative øvelser. Uanset om du er nybegynder eller garvet på stepbænken så viser jeg forskellige variationer af trinene så alle går fra træningen med et smil på læben. Det er vigtigt for mig, at alle føler de har fået noget ud af træningen.

Du har helt sikkert mødt mig i Føtex eller i en af vores andre lokalbutikker, da jeg har boet i Egå sammen med min mand, børn og hund, hele mit liv.

Jeg har gennem årene løbende deltaget i diverse kurser for at holde mig opdateret med det der rører sig inden for træningens verden. Ud over at være instruktør i HEI underviser jeg også i fitnesscenter.

Stram op - og stræk ud med yoga

Hvad          Stram op - og stræk ud med yoga

Hvor           Sølystskolen 

Hvornår     Tirsdage kl. 17.30-19.00En træning med fokus på opstramning af mave, baller, lår, arme, ryg, balance og kondition. Vi kommer hele kroppen igennem til hver træning.


Holdet er for alle, i alle aldre, i alle størrelser, og uanset hvilken form man er i. Blot du har et ønske om at komme i gang med at bevæge dig. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på holdet, da alle øvelser kan skrues op og ned i både tempo og styrke, hvis der er skavanker at tage hensyn til. 


Vi bevæger os til pulsen stiger for konditionstræning, vi skal stramme musklerne op, vi bruger elastikker, vægte, stepbænke og egen vægt til styrketræning. 


Efter en god træning til dejlig musik, strækker vi ud og bruger forskellige yoga baserede stræk.


Der er ingen pres eller høje krav, bare træning som bidrager til øget velvære med et smil på læben. 


Træner

Tina Moulskov
2. jan. 2024, kl. 17.30 - 23. apr. 2024, kl. 17.30
16 / 25
725,00 kr.
Der er pt. ikke åbnet for tilmelding