Fordelingsdag
Lørdag den 17. august fra kl. 10 i gymnastiksalen på Skæring Skole 

HUSK at tilmelde dig fordelingsdagen. Du modtager kort før fordelingsdagen et tidspunkt hvor du skal møde op.

Prøvetræning

I ugen op mod fordelingsdagen tilbydes alle en gratis prøvetræning. Nye gymnaster kan lære os en smule at kende, og ikke mindst prøve redskaberne inden fordelingsdagen. Derudover kan man teste sine spring efter sommerferien. Prøvetræningen vil foregå mandag og torsdag i tidsrummet 16-20, og alle får her også tildelt en tid. Prøvetræningen er frivilligt, men en klar anbefaling.

For at kunne deltage i fordelingsdagen skal man som gymnast kunne lave en vejrmølle og et ophop og være mellem 6 og 18 år. For at deltage i fordelingsdagen skal du tilmeldes via linken nedenfor. Det er helt gratis, men giver os overblik over hvor mange gymnaster vi skal forvente at finde plads til. Vi fordeler jer på testhold af cirka 20 gymnaster, sådan at alle ikke kommer på engang. Gymnasterne fordeles så vidt muligt efter alder for at gøre dagen lettere for de yngste gymnasterne. Alle børn testes i de forskellige kategorier, man skal selvfølge kun vise det man kan og derfor er man eksempelvis ikke med i skruerunden hvis man ikke har lært at skrue endnu. Husk vi går til gymanstik for at blive bedre og vi forventer slet ikke at i kan det hele.

Det er IKKE muligt at møde op på dagen uden at være tilmeldt! Tilmeldingen på hjemmesiden åbnes senest en måned før fordelingsdagen og du skal være tilmeldt senest en uge inden fordelingsdagen, hvor tilmeldingen lukker. Herefter modtager du en mail med den tid dit barn er blevet tildelt på dagen og til prøvetræning. 

Tilmeld dig allerede nu her: Tilmeldingen er LUKKET for i år

Kontakt os gerne med spørgsmål: fordelingsdag@aarhus-showteam.dk

Ønsker
Man har til fordelingsdagen lov til at ønske hvilket hold man gerne vil gå på. Ønsker man fx kun at gå på Aspirantholdet og ens niveau ikke er helt godt nok til Aspirantholdet tilbydes man ikke en plads på fx Spireholdet da man har oplyst at man kun er interesseret i Aspirantholdet.


Man har mulighed for at ønske hvem man gerne vil på hold med. Hvis to veninder ønsker at gå på hold sammen, placeres de på det hold hvor den som har brug for at øve sig mest passer ind. Hvis vi mener at fordelingen er meget uhensigtsmæssig kan vi finde på at kontakte jer herom inden vi sætter de endelig hold. 

Særlig for opvisningsholdet
Hvis du får en plads på Opvisningsholdet skal du være klar over at alle fra sæsonstart kalenderlagte opvisninger er obligatoriske. Hvis du grundet konfirmation eller lignende ikke kan deltage i en opvisning skal vi have skriftlig besked senest en måned inden opvisningen. (Dine holekam-merarter er afhængige af dig og vi skal nå at øve en plan B) 


Helt generelt forventer vi at du prioriterer træningen på Opvisningsholdet højt og højere end andre sportsgrene. Har du fx en fodboldkamp, der ligger midt i en træning eller en opvisning, er det fodboldkampen, du skal have mulighed for at kunne melde afbud til. Særligt showtræninger prioriteres høj. Hvis vi oplever at du er fraværende af ikke gyldige grunde kan du ikke fortsætte på opvisningsholdet (Det indbetalte kontingent refunderes ikke)

Ofte stillede spørgsmål
Hvis man detager til fordelingsdagen skal man være forberedt på at vi ikke nødvendigvis har plads til alle de børn som deltager.

Der er ingen garanti for at man kommer på det samme hold som sidste år.

Vi forventer helt generelt at man takker ja til den plads på det ShowTeam hold man bliver tildelt, svarende til ens ønsker, da man ellers optager en plads for en anden gymnast. Din tilmeldig til holdet skal ske samme dag som du modtager en mail med placeringen af dit barn. Ellers antager vi at du har takket nej til din plads.

Hvis dit barn ikke kan komme til fordelingsdagen skal du kontakte Louise (22538877).

Grundet at vi kun har en dag til at vurdere alle gymnasterne kan vi i løbet af de første 14 dage finde på at tilbyde at rykke nogle gymnaster op på et hold med et højere niveau.

Du hører først fra os efter 1.august. Har du ikke hørt fra os inden 11. august skal du kontakte os!

Du får svar på hvilket hold du er kommet på sent søndag aften på hjemmesiden under fane "Årets Gymnaster". (Den 18. august.)

Har du spørgsmål til din placering bedes du skrive til fordelingsdag@aarhus-showteam.dk og ikke til os trænere privat.